nieuw heeten verliest nipt van colmschate

De bekerwedstrijd tussen Nieuw Heeten en Colmschate op sportpark De Belte is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Colmschate. Voor Nieuw Heeten leek het wederom een moeilijke opgave tegen een (op papier) sterkere ploeg die in de derde klasse speelt.

De wedstrijd begon redelijk gelijkwaardig. Al gaf trainer Harold Sneller van Nieuw Heeten toe dat Colmschate wat makkelijker voetbalde en de bovenliggende partij was. Door inzet bleef Nieuw Heeten echter uitstekend overeind en het creëerde net zo veel mogelijkheden als de bezoekers. Toch was het Colmschate dat op voorsprong kwam. Dat ging via een penalty die onhoudbaar was voor de keeper.

In de tweede helft had Nieuw Heeten wederom de intentie om veel druk te zetten. Volgens Sneller lukte dat erg goed en er volgde een terechte penalty. Deze werd feilloos benut door Ronnie Schiphorst, 1-1. De vermoeidheid sloeg nu toe bij de thuisploeg en Colmschate kreeg kansen om te scoren. Tien minuten voor tijd was het dan toch raak. Colmschate schoot een vrije trap prachtig achter de keeper van Nieuw Heeten en zo was de wedstrijd gespeeld.

Trainer Harold Sneller was tevreden over het spel van de thuisploeg. “De inzet en de druk op de tegenstander was goed. Het ging stukken beter vandaag dan afgelopen zondag in de oefenwedstrijd tegen Dalfsen. Deze lijn moeten we doortrekken en dan komen de punten vanzelf.” Nieuw Heeten speelt aanstaande zondag thuis tegen Koninklijke UD. Colmschate speelt dan ook thuis Helios.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.