neufs beach lounge tijdens stoppelhaene

Tijdens de Stöppelheane wordt het terras van Grand Café Neuf weer omgetoverd tot een ware Beach Lounge. Een drankje onder de palmbomen, lekker een hapje eten en gezellige zomerse muziek op het overdekte en verwarmde terras? Het kan allemaal deze Stöppelhaene bij Grand Café Neuf. Het café stuurde ons een aankondiging.

Op vrijdag 29 augustus vanaf 21:00: Singlefeestje

“Dit is het Singlefeestje! Pak jouw single uit de bakken en geef hem af bij de DJ!”

Wij hebben duizenden cd-singles. Van Ronan Keating tot Michael Jackson.

Van DJ Jean tot Oasis. Van The Beatles tot The Backstreet Boys. Van de

nieuwste Dance tot de classics uit de jaren 80. Die nemen we mee naar

de Beach Lounge in Raalte. Jullie kunnen zelf in de singletjes bladeren, en ze aan de DJ geven. Die draait ze dan. Interactiever dan dit wordt het niet. Participerend

feesten. Herinneringen ophalen terwijl je met je beste vrienden door de

duizenden singeltjes bladert. En ook nog eens een stortvloed aan

surprise DJ’s en acts. Dit jaar hebben ze o.a. Al gestaan op Bevrijdingsfestival Zwolle, De Melkweg Amsterdam en op Douwpop! Lachen. Gieren. Brullen. Singlefeestje!

Op zaterdag middag 17:00: 2 Brothers On 1 Stage

Dit feestelijke gebroederlijke DJ Duo bestaande uit DJ Jeronimo & DJ Rob staat garant voor feest en buitensporige humor, door beiden jarenlang onafhankelijk te draaien in feesttenten en de grote clubs in Nederland, Spanje, Frankrijk en Oostenrijk hebben deze broers hun krachten gebundeld in een ultieme samenwerking op het gebied van muziek en presentatie.

Deze goedlachse mannen zorgen voor een rondreis door het muzikale landschap, het ene moment sta je mee te zingen met een oer-Hollandse dijenkletser om vervolgens al springend uit je dak te gaan op een hippe house kneiter van dit moment.

Kortom een gevarieerde avond die zorgt voor interactie en gekkigheid . Iets wat je mee moet maken deze Stöppelhaene

Op de zondag middag: Geen Stempel

Een entertainmentformatie die ontzettend zeldzaam is in het feestend circuit. Twee jongens die het onderste uit de kan halen. Een feestvreugde waar ze samen voor zorgen, met wat voor muziek er dan ook nodig is: er is Geen Stempel op te drukken…

Geen Stempel is een formatie van Ricky Berkers en John van Lieshout. De absurde hoeveelheid interactie met het publiek staat ten alle tijden bovenaan. Maar er zit meer in dit DJ-duo! Tijdens hun 4 uur durende show komen er allerlei elementen aan bod, zoals: het uitdelen van LED foam sticks, crowdsurfen op wakeboards, het onvoorstelbare aantal confetti shooters en de vele spellen en wedstrijden die ze met het publiek spelen waar natuurlijk prijzen mee te winnen zijn!

En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, zingen ze 3x 10 minuten live! Verschillende medleys zullen aan bod komen.

Kortom: een bomvolle, volledig middag vullende show waarbij het publiek absoluut wordt betrokken bij het hele spektakel.

Geen Stempel. Zet een stempel op elk feest!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.