Home / archiefcentraal / natuurwerkdag bij natuurcamping

natuurwerkdag bij natuurcamping

De Lemeler Esche organiseert op zaterdag 23 augustus voor het derde jaar een natuurwerkdag op de Lemelerberg in samenwerking met Landschap Overijssel. Wilma Ellenbroek, eigenaresse, vindt het belangrijk dat gasten van de camping volop kunnen genieten van de natuur en er ook respect voor hebben.

Met de natuurwerkdag hoopt zij iedereen ervan te overtuigen hoe leuk en bijzonder de natuur eigenlijk is en hoe makkelijk iedereen een kleine bijdrage aan het behoud ervan kan leveren. De Lemeler- en Archemerberg in de achtertuin van De Lemeler Esch bieden een bijzondere beleving voor gasten van de camping.

‘Het is belangrijk dat zowel gasten als omwonenden hier nog heel lang van kunnen genieten zoals wij dat ook nog steeds doen’ aldus Wilma. Zowel campinggasten als dagrecreanten en inwoners van het Vechtdal mogen deelnemen. Er wordt deze ochtend tot 12.30 uur op de heide gewerkt. Om 9.00 uur worden deelnemers ontvangen op de camping met koffie en na afloop staat er een lekkere lunch klaar bij het boscafe van de Lemeler Esch .

Opgeven kan via info@lemeleresch.nl

http://lemeleresch.nl/arrangement-natuurwerkdag

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.