mooi by hollewand het is altijd giga druk

De Slotverkoop is een uniek evenement, waarbij het hele centrum twee dagen lang volstroomt met mensen. Ieder jaar lijkt het weer een beetje drukker te worden, dus wees er snel bij! Ook bij MOOI! By Hollewand is de slotverkoop een drukke tijd, vertelt Esther Hollewand.

‘‘Tijdens de Slotverkoop is het altijd giga druk en elk jaar wordt het weer drukker. Dat is voor ons natuurlijk hartstikke leuk, omdat je de hele dag lekker hard aan het werk bent, maar als je veel keus wilt hebben, moet je er snel bij zijn!’’, aldus Esther.

Bij MOOI! By Hollewand draaien ze er niet omheen. Geen poespas, geen speciale acties, gewoon hele hele hele lage prijzen. ‘‘De slotverkoop is bij ons de laatste kans op super goede koopjes. We geven in deze dagen wel kortingen tot 80 procent. De kleding wordt in Raalte bijna weggeven. Zo zijn alle winkels leeg en zijn ze na zaterdag bijna nieuw’’. Bij veel winkels, waaronder MOOI! By Hollewand, is er ook al een deel van de nieuwe collectie binnen, dus kun je ook gelijk een kijkje nemen bij de nieuwe collectie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.