lettele wint in luttenberg met grote cijfers

Lettele heeft in het bekerduel met SDOL de thuisploeg op eigen terrein met grote cijfers verslagen. In Luttenberg werd het 1-4. Lettele kwam al in de 10e minuut op voorsprong door een doelpunt van Jesse Oosterwijk. Niet veel later werd door de scheidsrechter een strafschop toegekend aan de bezoekers die de kans hadden de score te vergroten. Sven Spikker verzuimde hier niet in en tekende voor de tweede treffer.

SDOL kwam terug in de wedstrijd door de 1-2 te maken maar Rick Meijerink van Lettele schoot het geloof van SDOL aan diggelen door in de 68e minuut de 1-3 binnen te tikken. Even later gooide Bas Huisman de wedstrijd op slot door er uiteindelijk 1-4 van te maken, tevens de einduitslag

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.