lemelerveld wint eenvoudig van scd83

Lemelerveld is het bekertoernooi begonnen met een simpele zege op SCD’83. Op het eigen Heidepark werd het dinsdagavond 3-0 voor de Oranjehemden.

“Ik ben wel tevreden”, aldus Lemelerveld-trainer Edwin Duim. “We missen nog een aantal spelers, dat was ook wel te zien aan ons spel. Als je dan toch met 3-0 wint, is dat prima.” De oefenmeester zag hoe Jordy Luchtenberg zijn ploeg al na 13 minuten op voorsprong zette. Na een prima voorzet van Jordi de Haan knikte Luchtenberg de bal beheerst binnen.

Vlak voor rust verdubbelde Sven Kruger voor de marge. Na een fraaie één-twee met Stijn Kogelman, bleef Kruger rustig toen hij oog in oog stond met de SCD-goalie. Met een 2-0 voorsprong ging Lemelerveld de rust in.

Na de thee nam de thuisploeg wat gas terug. Duim: “In de tweede helft ging het wat moeizamer. Het is pas onze tweede wedstrijd, de conditie ging ons parten spelen.” Toch creëerde SCD’83 geen uitgespeelde kansen, waardoor Lemelerveld zonder problemen op de overwinning af ging.

Het laatste doelpunt van de avond kwam op naam van Koen Nijveld, die attent was op een rebound. Die goal maakte Lemelerveld overigens met een mannetje minder, even daarvoor zag Joey Nijenkamp zijn tweede gele kaart.

Een prima start van het bekertoernooi dus voor Lemelerveld, dat de bekerwedstrijden wel voornamelijk als oefenpotjes ziet. “In deze fase nog wel, omdat we nog maar weinig wedstrijden hebben gespeeld. Aan de andere kant, hoe verder je komt in de beker, hoe mooier het wordt. Deze groep heeft wel de mentaliteit om dit soort wedstrijden ook te winnen”, aldus Duim.

De andere wedstrijd in de poule van Lemelerveld ging tussen Dedemsvaart en OVC’21 en eindigde in een 2-0 overwinning voor de Dedemsvaarders. Volgende week dinsdag speelt Lemelerveld in Ommen tegen OVC’21, waarna op 31 augustus Dedemsvaart de tegenstander is.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.