krentenbollenverkoop sallands vrouwenkoor

Het Sallands Vrouwenkoor houdt woensdag 3 september haar jaarlijkse huis-aan-huis krentenbollenverkoop. De krentenbollen worden door bakker Jolink gebakken en door ze te kopen steun je het koor enorm.

Na de zomerstop, start het koor 21 augustus weer met de repetities. Deze zijn iedere donderdagavond van 19.45 tot 21.45 in het Langhuus in Wijhe, onder de begeleiding van dirigent Joan Jonkman. Het koor gaat direct actief aan het repeteren omdat het koor dit jaar 35 jaar bestaat. Dit wordt met een jubileum concert gevierd op zaterdagavond 11 oktober om 20.00 in de Nicolaaskerk in Wijhe. Ook doet het koor zaterdag 4 oktober nog mee aan het Korenfestival in de N.H. kerk in Heino.

Om het koor te versterken zijn nieuwe leden, waaronder vooral 1e sopranen, van harte welkom. Wil je graag lid worden van het koor? Neem dan voor inlichtingen contact op met secretaris T. Bergevoet via 0572 522257. Ook kun je kijken op staging2.sallandsvrouwenkoor.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.