kom de hele winkel maar leegkopen

De Slotverkoop draait natuurlijk om lage prijzen. Voor een prikkie kun je bij modewinkels de laatste zomermode scoren. Door heel Raalte stunten de winkels met prijzen. Bij STOUT! in Raalte gaat het bijvoorbeeld de laatste paar uur helemaal los en staan er bodemprijzen op je te wachten.

Willemien Stoute, eigenaresse van STOUT!, vertelt: ‘‘Natuurlijk draait de Slotverkoop om lage prijzen en we hebben dan ook het hele weekend hele leuke prijsjes in de aanbieding. Dat is ook het mooie van zo’n bijzondere dag’’. STOUT! doet hier echter nog een schepje bovenop. ‘‘Vrijdagavond om 18.00 uur gaan de prijzen nog een tandje naar beneden. We geven het echt bijna weg!’’, aldus Willemien. De prijzen zijn in de winkel af te lezen aan gekleurde stickers, waarmee de kleding is beplakt. Elke kleur vertegenwoordigt een prijs, een steeds verlagende prijs.

STOUT! raakt hiermee de ware geest van de Slotverkoop aan. Willemien Stoute vertelt: ‘‘Iedereen kan in Raalte voor leuke koopjes terecht en de kledingwinkels maken zo ruimte voor de nieuwe collectie, die ook alweer langzaam aan het binnenkomen is’’.

STOUT! heeft ook nog een extra service te bieden. Willemien: ‘‘We hebben in de buurt nog andere filialen zitten, waardoor we tijdens de uitverkoop kunnen schuiven met kleding. Zou kan de winkel tijdens de dagen van de Slotverkoop telkens weer bijgevuld worden’’.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.