Home / archiefcentraal / knmi zaterdagavond gevaarlijk weer

knmi zaterdagavond gevaarlijk weer

Het KNMI heeft voor zaterdagavond een waarschuwing afgegeven: code geel. Volgens het meetinstituut is er in Overijssel en de rest van Nederland kans op ‘enkele onweersbuien, mogelijk met hagel en zware windstoten’. Het weer wordt als gevaarlijk beschouwd.

Volgens het KNMI is er vanaf 18.00 uur kans op slecht weer. In Overijssel zal het gevaarlijke weer mogelijk tot zondag 02.00 uur aanhouden. Volgens de verwachtingen is het slechte weer in het zuidelijkere deel van Nederland dan al voorbij.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.