klasse ronde henri duerink

Met een rondje par (54) was Henri Duerink de grote man deze week op de pitch & putt golfbaan in Lemele. Hiermee pakte hij de tien punten voor het strokeplay klassement en scoorde 39 stableford punten en kreeg daar negen punten voor het tussen klassement stableford. Wij kregen een verslag.

Met drie slagen meer pakte Jan Nekkers de tweede plaats en Hans Strijkveen de derde plaats, over de laatste negen had Jan 28 slagen en nodig en Hans 30 slagen. Jan Willem van den Berg en Tony Reimink hadden 58 slagen deze ronde nodig om de 18 holes te bedwingen. Jan Hekman met 60 slagen, Ties Straatman met 61, Henk Bendijk met 62 en Gerrit Tempert en Harry Eshuis met 63 slagen kregen ook punten voor het tussenklassement strokeplay ( staat voor aantal slagen) bij geschreven.

Voor het stableford ( rekening houden met de hcp , zodat een ieder vergelijkbaar is) klassement scoorde Tony Reimink met zijn ronde van 58 slagen 40 stableford en kreeg hiervoor de tien punten voor het tussenklassement. Henri had dus 39 stableford en Ties Straatman scoorde met zijn ronde van 61, 38 stableford. Deze drie spelers wisten deze avond dus hun hcp met 0.2 punt per punt boven de 36 stableford naar beneden te spelen. De tussen klassementen na 21 wedstrijden is in het strokeplay klassement op kop met 173 punten Hans Strijkveen uit Raalte, met 143 punten staat Jan Willem van den Berg uit Raalte op de tweede plaats, Jan Hekman uit Ommen is derde met 137 punten. Henri Duerink staat met 105 punten op de vierde plaats in het algemeen klassement, maar is wel koploper bij de categorie heren.

Het tussenklassement stableford wordt nog steeds aangevoerd door Hans Strijkveen, nu met 121 punten, Tony Reimink is tweede met 85 punten en Henri Duerink bezet hier de derde plaats met 83 punten. Van de gespeelde wedstrijden heeft bij het strokeplay Hans Strijkveen zeven wedstrijden gewonnen. Jan Willem van den Berg, Jan Hekman en Erwin Scholten ieders drie wedstrijden. Jos Harmsen en Henri Duerink twee wedstrijden en Gerrit Koggel één wedstrijd. Met nog vijf wedstrijden te gaan kan Hans de titel al niet meer misgaan. Voor de volledige uitslagen zie staging2.nppb.nl baan Lemele.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.