kamervragen over c2000 netwerk heeten

Het C2000-netwerk wordt door hulpdiensten als brandweer en politie gebruikt bij calamiteiten. Van Hijum wil weten wat de consequenties van de slechte dekking zijn voor de communicatie tussen de hulpdiensten.

Ook vraagt het Kamerlid uit Laag Zuthem zich af hoeveel ‘witte vlekken’ ons land in zijn geheel kent. “Is het uw voornemen om te komen tot een volledige dekking? Zo ja, in welk tempo worden de dekkingsproblemen weggewerkt en hoe worden daarbij de prioriteiten bepaald?”

Tenslotte wil Van Hijum weten of de minister zich ook zorgen maakt over het dekkingsprobleem. Hij vraagt de minister of (en wanneer) hij bereid is om het probleem aan te pakken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.