Home / archiefcentraal / judoka harder naar ek en wk voor junioren

judoka harder naar ek en wk voor junioren

Het EK is van 19 tot en met 22 september. Het WK vindt een maand later plaats van 22 tot en met 26 oktober. Zijn selectie volgt na een goed seizoen met als hoogtepunten een gouden medaille in Portugal en een zilveren medaille in Polen (European cup).

Voor het derde jaar achter elkaar heeft hij zich geplaatst voor het EK. Het is de eerste keer dat Rico mag deelnemen aan het WK. Vorig jaar heeft hij wel meegedaan aan het WK voor teams, waar een vijfde plaats behaald werd.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.