Home / archiefcentraal / interimair steunt nieuwbouw hospice raalte

interimair steunt nieuwbouw hospice raalte

“Het gaat mij goed, dan wil ik ook dat het met anderen goed gaat.” Met die woorden overhandigde Marlé Nijhuis van Interimair een cheque van 1.500 euro aan het bestuur van De Cirkel ten behoeve van de nieuwbouw van een hospice in Raalte.

Interimair ondersteunt instellingen in de sociale zekerheid en de zorg door middel van interim management en individuele coaching. Interimair sponsort 2 van de 6 renners van de team Overhoop van toerclub Nieuwleusen die op 5 september de Mont Ventoux beklimmen. Door de sponsoring van Interimair kan De Cirkel weer 1500 euro toevoegen aan het bouwbudget.

Lees ook

Ouderwetse fuif in Herxer Marke

HERXEN – De Herxer Marke presenteert op zaterdag 23 november een ouderwetse fuif. Daarmee herleven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.