interimair steunt nieuwbouw hospice raalte

“Het gaat mij goed, dan wil ik ook dat het met anderen goed gaat.” Met die woorden overhandigde Marlé Nijhuis van Interimair een cheque van 1.500 euro aan het bestuur van De Cirkel ten behoeve van de nieuwbouw van een hospice in Raalte.

Interimair ondersteunt instellingen in de sociale zekerheid en de zorg door middel van interim management en individuele coaching. Interimair sponsort 2 van de 6 renners van de team Overhoop van toerclub Nieuwleusen die op 5 september de Mont Ventoux beklimmen. Door de sponsoring van Interimair kan De Cirkel weer 1500 euro toevoegen aan het bouwbudget.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.