inloopavond majorettes polyhymnia

De vakanties zijn weer voorbij en een nieuw seizoen gaat van start. Dit geldt ook voor de majorettes van muziekvereniging Polyhymnia. Op donderdag 28 augustus is er daarom gelegenheid om tijdens een “open repetitie” in de wereld van de majo- en minnirettes te kijken.

Tijdens deze repetitie kunt u sfeer proeven en geheel vrijblijvend informatie opvragen. Daarna kunt u eveneens vrijblijvend gebruik maken van 8 gratis proeflessen.

De inloopavond is in de Sporthal van Het Heidepark, doorlopend van 17.30 tot 19.30 uur. Kom dus ook naar de open repetitie en neem iedereen mee die het leuk lijkt om met een enthousiaste groep fantastische shows in elkaar te zetten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.