Home / archiefcentraal / ineke pierik wint bloemsierkunstwedstrijd

ineke pierik wint bloemsierkunstwedstrijd

Voordat er werd overgegaan tot de prijsuitreiking, sprak hoofdarrangeur Jan Aartsen enkele woorden tot de aanwezigen. Daarin prees hij het algemene niveau van de gemaakte bloemstukken. Ook diverse vakcollega’s van Jan Aartsen en Willy Haas die de show bezochten, waren onder de indruk van hetgeen door de amateurs gemaakt was.

In totaal hebben 21 mensen meegedaan aan de wedstrijd. Nadat op vrijdag de laatste deelnemers hun leliecreaties hadden gemaakt, was het woord aan het publiek. Elk bloemstuk werd geplaatst op een sokkel en voorzien van een nummer. Vervolgens konden de bezoekers bepalen welk nummer hun stem verdiende.

Zoals gezegd bleek Ineke Pierik de uiteindelijke winnaar te zijn, met een prachtig bloemstuk, waarin mooie roze lelies verwerkt waren. Zij ontving een mooi beeld, gemaakt en aangeboden door Alina Heerink van atelier ‘Keramiek in de Schuure’ Trotse nummer twee was Betsy Veldhuis en de derde prijs ging naar Gerda Roerink. Nummer twee en drie ontvingen waardebonnen van respectievelijk 25 euro en 15 euro, te besteden bij ‘Keramiek in de Schuure’.

Lees ook

IJsselbiënnale: 28 kunstwerken langs de IJssel

REGIO – 28 werken van beeldend kunstenaars langs een fietsroute van ruim 120 kilometer langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.