in beeld pec zwolle schrijft historie

Zondag 3 augustus 2014, dat is de datum waarop PEC Zwolle historie heeft geschreven. Nog nooit eerder wist de betaald voetbalclub uit de Overijsselse hoofdstad de Johan Cruijfschaal te winnen. Vandaag was het zo ver en de vreugde was groots!

Ajax werd in de eigen ArenA op knappe wijze met 1-0 verslagen door een doelpunt van Stef Nijland. Diederik Boer hield zijn ploeg op de been, waardoor PEC na 90 minuten en een beetje kon juichen, net als op 20 april toen de KNVB Beker werd binnengesleept. Een prestatie van formaat.

Johan Wolff was namens ons afgereisd naar de Randstad om de wedstrijd en de feestvreugde op de gevoelige plaat vast te leggen. Dat konden we Johan wel toevertrouwen, blijkt uit zijn schitterende fotoreportage.

Dus ga er maar even lekker voor zitten, want het is nu tijd om na te genieten!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.