het camping gevoel bij ttv heino

Is de vakantie weer voorbij, maar wil je er eigenlijk nog niet aan geloven? Als je op de camping deze zomer getafeltennist hebt, of juist niet en dat graag nog wilt doen: TTV Heino biedt iedereen de mogelijkheid het vakantiegevoel terug te krijgen!

Iedere maandagochtend, dinsdagavond en woensdagavond vinden trainingen plaats in het Roekenest. TTV Heino verwelkomt graag nieuwe leden en biedt iedereen de mogelijkheid informatie in te winnen. Op dinsdag 26 september om 18:30 uur is belangstellende jeugd welkom om eens te kijken, een balletje te slaan of informatie in te winnen. Senioren zijn hiervoor van harte welkom op woensdag 27 september vanaf 20:00 uur.

Tijdens Daggie Old Heino op de Pompdagen was ook de tafeltennis aanwezig met een stand. Tussen de regenbuien door kon iedereen die wilde een balletje slaan. Daarnaast stond er de snelheidsmeter waar zo hard mogelijk geslagen werd. Dit viel voor velen, ook ervaren tafeltennissers, behoorlijk tegen. Pieter Rutten won bij de jongens in de categorie jeugd tot 12 jaar en Julenne van der Burg bij de meisjes. Zij sloegen met snelheden van respectievelijk 79 en 53 km/h . In de categorie vanaf 13 jaar won Yoeri Bluemink met maar liefst 100 km/h. TTV Heino feliciteert alle prijswinnaars en hoopt alle belangstellenden terug te zien in het Roekenest.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.