herfst indoor luttenberg bij de heuvelruiters

Ponyclub de Heuvelruiters houdt van vrijdag 26 tot en met zondag 28 september de 23e editie van het Herfst Indoor Luttenberg. De deelnemers zijn niet alleen afkomstig uit Luttenberg of de directe regio. Inmiddels heeft dit evenement zoveel bekendheid opgebouwd, dat de deelnemers uit het hele land zich graag inschrijven voor dit evenement.

Vrijdag vanaf 16.30 uur worden de B-rubrieken verreden. Op zaterdag gaan de L- M-Z-ZZ combinaties van start. Op zondag volgen de finales, met als slotstuk: de superfinale. Tussen de finalerubrieken door, vindt het equipespringen plaats. De equipes mogen verkleed springen, hiervoor is een mooie prijs voor beschikbaar gesteld. Equipespringen is niet verenigingsgebonden.

Een equipe bestaat uit 4 combinaties. De inzet van de superfinale is een ATB-fiets. Iedereen is van harte welkom om de ruiters en amazones aan te moedigen, tijdens deze sportieve, maar vooral ook gezellige dagen, in de manege aan de Looweg in Luttenberg.

Herfst Indoor Luttenberg begint vrijdag om 16.30 uur en zaterdag en zondag om 9.00 uur. De toegang is alle dagen gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.