helicopter brengt nieuwkomers in adelaarshorst

Twee helicopters hebben zaterdag de nieuwkomers van Go Ahead Eagles het stadion binnengevlogen. Die tien nieuwelingen, waaronder Van der Hart, De Sa, Schalk, Wijnaldum en Van Ooijen, werden onder luid gejuich ontvangen in de Adelaarshorst.

De spelerspresentatie betekende ook direct het einde van een zeer geslaagde open dag. Ongeveer 13.000 Eagles-fans kwamen naar het stadion om een glimp op te vangen van hun helden en mee te doen aan diverse activiteiten.

Wij van Deventer Centraal waren ook aanwezig. Later volgt een uitgebreid verslag van de open dag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.