heino weet eerste officiele wedstrijd te winnen

Heino heeft afgelopen zaterdag knap weten te winnen van Balk. Beide teams komen aankomend seizoen uit in de eerste klasse. Balk is echter een zaterdagclub en speelt dus in een zaterdagcompetitie. Heino speelt op zondag. De zondagploeg was met 3-1 te sterk voor de ploeg uit Balk.

Heino heeft de hele wedstrijd het meeste balbezit gehad. De ploeg van Marc Lobbert kreeg de beste kansen van de wedstrijd en dit resulteerde dan ook tot drie doelpunten. De ploeg uit Heino zal door de promotie van vorig jaar, tegen PH Almelo, uitkomen in de eerste klasse. Dit is de eerste keer in de geschiedenis van de club.

Balk speelt echter al een tijdje in de 1e klasse op de zaterdag. Echter kon de ploeg weinig brengen. De ploeg uit Balk leed veel balverlies en lijkt nog lang niet klaar voor de competitie.

Door de 3-1 winstpartij heeft Heino de leiding in de ijzersterke poule. Zoals het er nu uitziet is Staphorst de grootste concurrent: zij wisten met 2-1 te winnen van andere poulespeler Achilles’94. 27 augustus speelt Heino tegen Achilles’94.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.