heino lijdt bekernederlaag in assen

Heino heeft woensdagavond met 2-0 verloren van Achilles 1894. Door deze nederlaag laat Heino de kans liggen om zich al na twee wedstrijden te kwalificeren voor de volgende ronde van de beker.

Lange tijd zag het er naar uit dat beide ploegen doelpuntloos gingen rusten. Echter, vier minuten voor de pauze rondde Ewout Wolf zijn fraaie solo zelf af, waardoor thuisploeg Achilles alsnog met een voorsprong aan de thee ging.

In de tweede helft was het Thomas Careman die met een schot vanaf de rand van het strafschopgebied de marge verdubbelde. Daarna kreeg Roderik Timmer nog de uitgelezen mogelijkheid om de wedstrijd voortijdig te beslissen, maar in de 65e minuut schoot hij de strafschop naast het Heino-doel.

Gescoord werd er daarna niet meer, waardoor Heino met een 2-0 nederlaag van het veld stapte. Zaterdag komt Heino weer in actie, dan is Staphorst de tegenstander. Vermoedelijk zal die wedstrijd gewonnen moeten worden, om de poulefase te overleven. In tegenstelling tot de lagere bekertoernooien, gaat in de bekerpoule van Heino zowel de nummer één, als de nummer twee door naar de volgende ronde.

Stand bekerpoule:

1. Staphorst 2 – 6 (+2)

2. Achilles 2 – 3 (+1)

3. Heino 2 – 3 (+0)

4. Balk 2 – 0 (-3)

Programma:

Vrijdag 29-08: Balk – Achilles

Zaterdag 30-08: Staphorst – Heino

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.