harmsen en smit winnen nrt masters

Danielle Harmsen heeft voor het tweede jaar op rij de KNLTB NRT Masters in Raalte gewonnen. Bij de mannen ging de zege naar Jasper Smit.

De als tweede geplaatste Harmsen was in de finale met 7-6 (4) en 6-2 te sterk voor de nummer één van de plaatsingslijst, Olga Kalyuzhnaya. Bij de mannen zag het publiek een spannende eindstrijd tussen Jasper Smit (2) en Nick van der Meer (1). Smit versloeg de titelverdediger en de als eerste geplaatste Van der Meer met 7-6 (5), 6-3.

In het dubbelspel wonnen Mandy Wagemaker en Nicole Thyssen met 6-3 en 7-5 van Kim Kilsdonk en Nicolette van Uitert. Bij de mannen ging de zege in het dubbelspel naar Stijn de Gier en Jesse Timmermans. Zij wonnen met 6-2, 2-6 en 6-3 van Kevin Benning en Yannick Zenden.

De NRT Masters is het afsluitende evenement van de diverse NRT toernooien .De plek op de KNLTB ranglijst is leidend voor plaatsing bij de NRT Masters. Om direct geaccepteerd te worden in het hoofdtoernooi dienen spelers in het voorafgaande jaar punten te hebben behaald in een Nationaal Ranglijsttoernooi (NRT). De winnaars van de NRT Masters ontvangen een wildcard voor deelname aan het Lotto NK Tennis in december.

Voor meer informatie: staging2.knltb.nrtmasters .

Meer foto's