haarle boekt late zege bij marienheem

Haarle heeft dinsdagavond met 1-2 gewonnen van Mariënheem. Op Sportpark ’t Asspel leek het er lange tijd op dat beide ploegen de punten zouden delen. Drie minuten voor tijd sloeg Haarle alsnog toe en nam het de volle buit mee naar huis.

Mariënheem kende een vliegende start. Al na twee minuten was het Remy Velderman die zijn ploeg verrassend op voorsprong zette. Na ruim een half uur spelen stelde Haarle orde op zaken via Jari ten Have, hij tekende voor de 1-1 ruststand.

In de tweede helft bleef deze stand lang op het scorebord staan. Terwijl het publiek al uit ging van een puntendeling zette Haarle nog eens aan. Met succes, want Darwin Neulen maakte in de 87e minuut het laatste doelpunt van de avond.

De andere wedstrijd in deze poule, die tussen Blauw Wit’66 en Heeten, eindigde in 1-1. Volgende week dinsdag gaat Mariënheem op bezoek bij Heeten, terwijl Haarle het in eigen huis opneemt tegen Blauw Wit’66.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.