goederen voor filipijnen brengen kan elke dag

Goederen brengen naar het Heetens Hulpgoederen Centrum Filipijnen brengen? Dat kan elke dag. Dat is niet nieuw, maar Jo en Truus Schoorlemmer van het hulpgoederencentrum willen het graag nog eens onder de aandacht brengen.

Je kunt altijd, iedere dag, textiel en schoenen (goed, schoon en heel), bij de loods door het luikje doen. Dat kan tot 21.00 uur. Ook in het weekend is het luikje open. Voor kinderbedjes, wandel- en kinderwagens, schoon en heel, kun je het beste een afspraak maken voor wanneer je het komt brengen.

De textiel gaat naar de Filipijnen en wat daarvoor niet geschikt is gaat naar andere instellingen. Voor meer informatie kun je bellen: Truus Schoorlemmer – 0572-381313.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.