go ahead eagles huurt lewis van az

Go Ahead Eagles heeft zich versterkt met Fernando Lewis. Lewis wordt gehuurd van AZ, waar hij ook in de jeugdopleiding speelde.

De 21-jarige aanvaller staat bekend om zijn snelheid. Hij kan op de linkerflank en op de rechterflank spelen. Lewis speelde voor AZ zowel in de Europa League als in de Eredivisie al eens mee. In totaal speelde hij 13 wedstrijden voor de Alkmaarders en hij scoorde daarin twee keer.

Hij speelde onder andere zo weinig wedstrijden tot nog toe omdat hij een zware knieblessure heeft opgelopen waardoor hij zes maanden uit de roulatie lag. De bedoeling is dat Lewis dit jaar ervaring kan opdoen in de Eredivisie. Go Ahead Eagles heeft een optie tot koop bedwongen in zijn contract.

Lewis zelf weet al hoe het is om in de Adelaarshorst te spelen. Hij viel vorig seizoen in toen AZ op bezoek kwam in Deventer. Voor hem was dat een belangrijke reden om te kiezen voor de Eagles, meldt hij op de officiële website van de club. “Toen Go Ahead Eagles me wilde hebben dacht ik meteen aan die wedstrijd in Deventer. Ik heb toen bij Ridgeciano Haps, Giliano Wijnaldum, Lesly de Sa en Erik Falkenburg informatie ingewonnen over de club, en zij waren allemaal zeer positief. Toen wist ik zeker: Ik wil naar Go Ahead Eagles. Het gevoel is hier goed. De club, en ook de selectie, is één familie. Zij hebben mij nodig, en ik hen,” aldus Lewis.

Wanneer de papieren voor 12 uur vrijdagmiddag in orde zijn, mag hij zondagmiddag tegen FC Groningen al meespelen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.