gezellig drukke eerste dag zomerfair

Bij Havezathe Den Alerdinck in Laag Zuthem was het vandaag een vrij geslaagde eerste dag van de ‘Den Alerdinck Zomerfair’. Het weer leek af en toe tegen te vallen, maar uit eindelijk was het nog lekker druk. De fair heeft maar liefst tachtig deelnemers en staat bol van de workshops, demonstraties en activiteiten.

De Zomerfair is morgen ook nog te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Havezate Den Alerdinck bevindt zich aan de Den Alerdinckweg 1 in Laag Zuthem. De entreeprijs bedraagt 8,50 euro voor volwassenen, kinderen betalen 2,50 euro. Het parkeren is gratis.

Voor meer informatie over de Den Alerdinck Zomerfair kun je contact opnemen met Organisatiebureau Plan Effect via 0529 462332 of kijk je op staging2.denalerdinckzomerfair.nl

Meer informatie vind je ook in een eerder bericht.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.