geschokte reacties na aanranding haarle

Door paardenliefhebbers is geschokt gereageerd op de aanranding zondagmorgen in Haarle. Een amazone werd aangerand door een man in het bos. Dat schrijft RTV Oost

De vrouw reed met haar paard over de Bergweg Haarle bij Haarle toen een man gebaarde dat ze moest stoppen. Toen de vrouw dat deed, werd ze door de man gegrepen. Daarbij werden de kleren van de vrouw kapot getrokken. Doordat het paard de belager tegen de borstkas trapte, kon de vrouw ontsnappen.

“Het is schandalig”, zegt eigenaar Sjak Laarakkers van Stal Laarakkers. Ook medewerksters van de stal rijden regelmatig over de Bergweg Haarle. Er is volgens RTV Oost nog geen aangifte gedaan door de vrouw die werd aangerand.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.