gae ruil turuc schmidt niet bekend bij ons

Go Ahead Eagles meldt dat het niets af weet van een mogelijke ruil tussen Deniz Türüc en Doke Schmidt. Op Twitter circuleren berichten dat Riemer van de Velde namens de Friese club in Deventer was om te onderhandelen over Deniz Türüc.

Zo meldt @hveeninside (Heerenveen insider) het volgende: “overigens is de transfer van turuc dichtbij en zal doke schmidt de omgekeerde weg bewandelen.” En @KOWETNIEUWS liet ook weten dat er wat speelt in Deventer: “Deniz turuc in gesprek met Heerenveen. Doke schmidt zou ook in de deal opgenomen zijn.”

Robert Heukels, perschef bij Go Ahead Eagles, liet weten dat er volgens hem niets aan de hand is. “Het lijkt me zeer stug dat daar iets van waar is. Ik heb gisteren (maandag red.) nog uitgebreid met de technische staf gesproken en het ook over mogelijke aanwinsten gehad. Deze onderwerpen zijn tijdens dat gesprek niet eens aan de orde geweest”, aldus Heukels.

Het is algemeen bekend dat Go Ahead Eagles Doke Schmidt wil halen voor de backpositie, maar dat Deniz Türüc in de deal wordt betrokken is vooralsnog zeer onwaarschijnlijk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.