Home / archiefcentraal / extra pin mogelijkheden met luttenbergs feest

extra pin mogelijkheden met luttenbergs feest

Rabobank Salland biedt tijdens het Luttenbergs Feest van 7 tot en met 10 augustus extra mogelijkheden om geld op te nemen en om te betalen in Luttenberg. Bij de muntenverkoop op het feestterrein kun je met de PIN-pas afrekenen.

Ook plaatst Rabobank Salland een mobiele geldautomaat. Hier kun je contant geld opnemen op donderdag van 15.00 tot 23.00 uur en op vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 23.00 uur De mobiele geldautomaat staat naast de supermarkt van COOP Alfring.

Lees ook

Ridders en draken in het Lommerrijk

RAALTE/LUTTENBERG – Op zondag 20 juni is de familievoorstelling ‘Deze ridder zegt nee’ (3 ) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.