Home / archiefcentraal / eerste aanmeldingen voor kreidlertocht wijhe

eerste aanmeldingen voor kreidlertocht wijhe

De aanmeldingen voor de Kreidler Valleitoertocht druppelen binnen. De verwachting is dat er dit jaar een recordaantal deelnemers is. De Kreidler Valleitoertocht is een bekende toertocht bij rijders van klassieke bromfietsen. Ieder jaar neemt het aantal deelnemers toe en zo ook de bekendheid van deze toertocht.

Afgelopen jaren deden er rond de 200 deelnemers mee en de verwachting is dat dit jaar rond de 250 tot 300 deelnemers aanwezig zullen zijn. Organisator Joop Roessink: We begonnen jaren geleden met het organiseren van een kleine toertocht met ongeveer 50 deelnemers in onze omgeving voor uitsluitend Kreidlers, wat uiteindelijk uitgroeide tot één van de grootste klassieke brommertoertochten van ons land met verschillende merken klassiekers. Ieder jaar weer organiseren wij, ik met nog vele andere vrijwilligers, met plezier deze toertocht. Het is heel leuk om te zien en te horen hoe de deelnemers genieten van deze unieke rit.”

Opgeven voor deze toertocht via www.diekdaegen.nl .

Lees ook

Bloembollen poten in Olst

OLST – Eetbaar Olst-Wijhe gaat op zaterdag 30 oktober duizend biologische bloembollen poten op het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.