eerbetoon voor ernstig zieke eagles fan

Rene Beumer, een ernstig zieke Eagles-supporter, krijgt aanstaande zaterdag voorafgaand aan de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en FC Dordrecht een geweldig eerbetoon. De Supportersvereniging en de club willen Rene samen bedanken voor zijn jarenlange inzet en een wens van hem in vervulling laten gaan: nog één keer een wedstrijd van zijn geliefde club in de Adelaarshorst bijwonen.

De ernstig zieke Eagles-fan heeft vorige week te horen gekregen dat hij de strijd tegen zijn ziekte niet zal winnen. Zijn gezondheid holt hard achteruit, maar nog één keer zijn helden in het rood-geel zien spelen vanaf de tribune in de Adelaarshorst is een grote wens. Rond 20.30 uur zal Rene na de warming-up van de spelers een ereronde maken over het veld. Zijn familie is hierbij aanwezig.

De familie Beumer en de Supportersvereniging zijn met elkaar verweven. Vader en moeder waren jaren het gezicht van de smulhoek naast het voormalige supportershome en zijn vrouw Marian maakte deel uit van het bestuur en is nog altijd actief. Zoon Leroy vormt de volgende generatie die zich met evenveel toewijding als we van zijn vader kennen inzet voor onze vereniging.

Omdat alle medewerkers Rene ook willen groeten zullen de horecapunten tijdens de ereronde tijdelijk gesloten zijn. Om iedereen in de gelegenheid te stellen een drankje te nuttigen gaan kort na het eerbetoon de verkooppunten weer open.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.