eagles bereikt akkoord met doke schmidt

Doke Schmidt lijkt de nieuwe rechtsback van Go Ahead Eagles te worden. Go Ahead Eagles heeft een persoonlijk akkoord bereikt met de verdediger van SC Heerenveen. Dat meldt RTV Oost.

De overgang van Schmidt naar de Adelaarshorst is nog niet rond, omdat Go Ahead Eagles ook tot een akkoord moet komen met SC Heerenveen. De Friezen willen Schmidt nog niet kwijt zolang ze zelf geen nieuwe verdediger hebben aangetrokken.

Go Ahead Eagles hoopt de 22-jarige verdediger definitief over te nemen van SC Heerenveen. “Het is een kwestie van geduld”, aldus trainer Foeke Booy. Schmidt was vorig seizoen al op huurbasis actief in Deventer en kwam toen tot 27 competitiewedstrijden in het shirt van Go Ahead Eagles.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.