dubbel voor jan willem van de berg

Jan Willem van den Berg pakte zowel in het strokeplay (aantal slagen) en bij de stableford (rekening houdend met de hcp) de tien punten voor beide klassementen op Pitch- & Puttbaan Lemele. Wij ontvingen een verslag.

‘Met een ronde twee onder par (52) en 39 stableford punten was hij de grote man deze ronde op de pitch & putt golfbaan te Lemele. Voor het strokeplay klassement waren de negen punten deze week voor Hans Strijkveen voor een ronde van 55 slagen. Erwin Scholten had één slag meer nodig en kan acht punten bijschrijven. Bert Duerink wist met 58 slagen, zeven punten te vergaren.

Tis Straatman had 61 slagen nodig en krijgt zes punten bijgeschreven, maar ook tien punten evenals Jan Willem van de Berg in het stableford klassement omdat Ties ook 39 stableford scoorde. Jos Harmsen met 62, Jan Hekman uit Ommen met 63, Gerard Schoot met 64 en met 67 slagen van Gerard Hulsman en Gerrit Ekkelkamp waren de punten deze ronde verdeeld. Voor het stableford klassement kregen naast Jan Willem en Ties ook Bert Duerink voor zijn ronde van acht en vijftig slagen, 8 punten, Hans Strijkveen zijn 55 slagen 7 punten evenals Bert Wolbers die 68 slagen nodig had.

5 punten waren er voor Wim Harkema met een ronde van 70 slagen en 34 stableford. 4 punten deze ronde kregen Erwin Scholten en Gerard Schoot na hun ronden van 56 slagen voor Erwin en 64 slagen voor Gerard welke 34 stableford punten waard waren. Gerard Hulsman en Gerrit Ekkelkamp slogen alle twee een ronde van 67 slagen dit leverde Gerard 32 stableford punten op en Gerrit 31 stableford punten en kregen dus 2 een 1 punt voor het tussenklassement.

In beide tussen standen blijft Hans Strijkveen de bijna niet meer te achterhalen koploper met 155 punten in het strokeplay en met 108 punten in stableford klassement. In het strokeplay klassement heeft Jan Willem van den Berg nu twee punten meer (129) dan Jan Hekman (127) en heeft de tweede plaats dus over genomen van Jan. Henri Duerink volgt met 95 punten.

In het stableford klassement is het spannend wie achter Hans zal eindigen. Tony Reimink heeft 75 punten en staat nog tweede, derde met één punt minder staat Henri Duerink en Wim van de Linde en Jan Willem van den Berg hebben elks 70 punten en Wim Grondman en Jan Hekman volgen dan weer met 63 punten. Voor verdere scores kijk op staging2.nppb.nl baan Lemele.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.