dronken fietser moet rijbewijs inleveren

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag het rijbewijs van een fietser ingevorderd, omdat hij dronken op een Sparta Met zat. Dat gebeurde op de Blikman Kikkertweg in Lemelerveld. De man, een 36-jarige inwoner van Lemele, was erg lastig tegenover de politie.

Zowel bij zijn overbrenging naar het bureau (hij moest geboeid worden) als in het politiebureau gedroeg de man zich vervelend en moest hij na afhandeling van zijn zaak uit het politiebureau gezet worden.

De man blies bij controle 745 ug/l. Naast het feit dat hij zijn rijbewijs moest inleveren, kan hij ook nog een boete verwachten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.