demy de zeeuw vindt terugkeer te vroeg

Demy de Zeeuw ziet het nog niet zitten om bij Go Ahead Eagles aan de slag te gaan. De 31-jarige middenvelder vindt het voor zijn gevoel nog wat te vroeg om terug te keren in Deventer.

De Zeeuw is inmiddels clubloos nadat hij is vertrokken bij Anderlecht. Hij geeft aan dat hij een terugkeer naar de Eredivisie wel ziet zitten. “Ik wil het liefst terug naar Nederland, naar Ajax, PSV, FC Twente, Vitesse of Feyenoord. Voor AZ sta ik ook open. Ik heb daar natuurlijk al eens gespeeld en bewaar mooie herinneringen aan de club. Tot op heden zijn geen van die clubs concreet geweest met interesse. Ja, ik ben dan bijvoorbeeld ‘een van de spelers op het lijstje’. Daar heb ik niet zoveel aan. Ik heb wel mogelijkheden. Ik kan zo terug naar mijn oude club Go Ahead Eagles. Voor mijn gevoel komt dat nog een paar jaartjes te vroeg”, vertelde hij tegenover Helden Magazine.

“Ik voel me heel goed. Ik ben fitter dan ooit, voortdurend aan het trainen en loop elke dag minimaal tien kilometer hard,” legt de oud-international uit. “Ook let ik veel op mijn voeding, ik eet en leef op een gezonde manier. Ik ben nu 31 en wil heel graag nog een paar jaar voetballen.”

De Zeeuw vertrok in 2011 van Ajax naar Spartak Moskou en speelde de afgelopen twee seizoenen bij Anderlecht in België.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.