dalmsholte maakt zich op voor metal meeting

Dalmsholte maakt zich op voor alweer de achtste editie van de Dalmsholte Metal Meeting, dit jaar op zaterdag 30 augustus. Wat begon als een uit de hand gelopen verjaardagsfeest is uitgegroeid tot een avond vol gezelligheid en stevige muziek. De reacties na afloop van de vorige editie waren uitermate positief, voor de organisatie dus een uitdaging om ook dit jaar weer een vol programma voor te schotelen.

Het programma op 30 augustus ziet er als volgt uit

19:00 – 19:45 uur: DEADLY ALLIANCE, Thrash

20:15 – 21:15 uur: SUPERSONIC REHAB, Overijsselse rockcoverband

21:45 – 22:30 uur: DISTILLATOR, Old school 80’s Thrash

23:00 – 00:00 uur: UNDAWN, Snoeiharde metal uit Dedemsvaart

00:00 – ……….. AFTERPARTY !!!

Op zaterdag 30 augustus is iedereen, jong of al iets ouder vanaf 18:00 uur van harte welkom op het terrein van camping Dennenoord aan de Deventerweg 1 in Giethmen/Ommen. De entree bedraagt 10 euro, meer informatie vind je op staging2.facebook.com/dalmsholtemetalmeeting

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.