cursus jeugd ehbo voor kinderen in raalte

EHBO Raalte start begin september met een cursus Jeugd EHBO. Leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisscholen in Raalte kunnen zich voor deze cursus aanmelden. Op 30 augustus sluit de inschrijving.

Wat leer je?

Tijdens de cursus Jeugd EHBO leren de kinderen aan de hand van een boek dat speciaal voor ze is geschreven, hoe ze moeten handelen. Zo leren ze altijd goed te kijken waardoor de ander gewond is geraakt, zodat ze zelf geen slachtoffer worden. Ze leren allerlei verwondingen herkennen en weten na de cursus precies hoe ze die verwondingen moeten behandelen. Een Jeugd EHBO’er zal niet snel in paniek raken als er tijdens het spelen iets gebeurt. Een fijn gevoel voor zowel de ouders als voor het kind zelf.

De cursus

De lessen worden gegeven op de maandag-, dinsdag- en/of woensdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur in de Helpende Handen in Raalte. In ongeveer twintig lessen komt alles aan bod. De cursus wordt afgesloten met een examen. De kosten voor de cursus (inclusief het boek en examen) zijn €40,-.

Meer informatie over de cursus of opgeven voor de cursus? Kijk op staging2.ehboraalte.nl bij het onderdeel jeugd EHBO. De aanmelding sluit op 30 augustus. De cursus begint in de week van 8 september.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.