colour run en stoelendans samen in heino

De Colour Run staat ook dit jaar weer op het programmas van de Heinose Pompdagen. Op vrijdagavond 22 augustus zal om 19.30 uur de traditionele stoelendans om de Hervormde Kerk in het centrum van Heino plaatsvinden. Het orkest van Ons Genoegen zal daarbij zorgen voor de muzikale ondersteuning.

Hoewel de stoelendans inmiddels een traditie is tijdens de Pompdagen, zal de uitvoering dit jaar spectaculairder zijn dan andere jaren. Er wordt in drie rondes gestreden om de laatste stoel. In de eerste ronde zijn de jongeren tot 12 jaar aan de beurt. Daarna is er een ronde voor allen die ouder zijn dan 12 jaar.

Tot slot wordt er een colourronde gehouden waarbij het publiek volop kan meedoen. Tijdens deze ronde worden de stoelendansers door het publiek gekleurd met kleurpoeder.

Deze ronde kent twee winnaars: degene die de laatste stoel bemachtigt en degene die er het meest gekleurd op staat. De zakjes met kleurpoeder zijn een kwartier voorafgaand aan de stoelendans te koop. Een zakje kleurpoeder kost 1 munt. Het geheel belooft weer enorm groot festijn te worden. Deelname aan de stoelendans is gratis, vooraf opgeven is niet nodig.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.