chef special was heel speciaal

Stöppelhaene is voortdurend op zoek naar uitbreiding van het programma, of eigenlijk naar inbreiding: waar kun je binnen de huidige kaders van tijd en oppervlak nog groeien. Door op vrijdag en zondag bijvoorbeeld veelzijdiger onderdelen aan de braderie toe te voegen. Én door de line up van bands te verzwaren en te verlengen. Chef Special was daar vrijdag een voorbeeld van. Gewoon een topband, gratis en voor niets, lekker vroeg op de avond op het Stöppelveld.

Vandaag – zaterdag – is die uitbreiding van de line nog beter te zien. The Bells of Youth staan al om half drie op het Stöppelveld. Gevolgd door Tricklebolt. En daarna (17.30) zelfs Jett Rebel. Om dan in de avond verder te gaan met wat we gewend zijn: Van Velzen, maar ook Dotan, waarvan het boekingsbureau bij boeking vast nog niet wist dat Home nu een gigantische hit is.

Gisteravond was het goed druk, overal in Raalte. Onze waarnemers hadden het wel over een iets agressief sfeertje in de feesttenten, maar voor zover we nu kunnen overzien, is dat binnen de grenzen gebleven.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.