cda wil pinautomaten behouden

Concreet wil de CDA-fractie aandacht voor de problematiek rondom de pinautomaat in Luttenberg. Rabobank heeft Luttenberg verrast met de mededeling dat de pinautomaat bij de supermarkt op korte termijn verplaatst zou worden naar een plek binnen de supermarkt. Dit maakte veel los bij de inwoners van Luttenberg. De pinautomaat is nu alleen bereikbaar tijdens de openingstijden van de supermarkt.

Dit staat haaks op de uitspraken van minister Dijsselbloem over de aanwezigheid van de pinautomaat op het platteland, vindt het CDA. Als basisvoorziening, die 24 uur per dag bereikbaar moet zijn binnen een straal van 5 kilometer. Wanneer de supermarkt gesloten is, wordt dus hieraan niet voldaan.

Het CDA Raalte zal tijdens de eerstkomende raadsvergadering een motie indienen om het College van Burgemeester en Wethouders op te roepen om zich in te gaan spannen richting de landelijke politiek en de banken om de 24 uurs bereikbaarheid van pinautomaten in de diverse kernen waaronder Luttenberg te waarborgen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.