cda raalte volgt ontwikkelingen carinova

Fractievoorzitter Raymond Godeschalk geeft in een eerste reactie op de situatie rond Carinova aan dat het CDA met een bezorgd gevoel kennis heeft genomen van het bericht dat de zorgaanbieder per 1 januari 2015 geheel zal stoppen met het verlenen van hulp bij huishouding. “Een dergelijk besluit geeft veel onzekerheid voor alle partijen en kan van invloed zijn op de leefbaarheid waar wij de afgelopen jaren juist zoveel energie in hebben gestoken”, laat de partij weten. Het CDA zal de komende tijd de gevolgen van dit besluit dan ook nauwlettend volgen.

De inzet van het CDA is steeds geweest om de vele veranderingen die de komende tijd doorgevoerd moeten worden in de zorg zo soepel mogelijk te laten verlopen. “Door het besluit van Carinova komt hierop extra spanning te staan en wordt een extra inspanning gevraagd van het college. Het CDA rekent er op dat het college ook alles in het werk zal stellen om de gevolgen voor cliënten en medewerkers tot een minimum te beperken. We zullen ons blijven inzetten voor de leefbaarheid en willen graag in overleg met de wethouders bekijken wat er nodig en mogelijk is voor de zorg en werkgelegenheid.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.