carinova gaat 1000 mensen ontslaan

Zorgorganisatie Carinova is van plan ongeveer 1000 thuiszorgmedewerkers te ontslaan. Dat meldt de NOS vandaag. Volgens de NOS heeft de zorgorganisatie uit Deventer dit plan bekend gemaakt bij de gemeente Deventer. De raadsleden zouden vertrouwelijk op de hoogte zijn gesteld.

De NOS sprak met een woordvoerder van de gemeente die aangaf dat het gaat om huishoudelijke verzorgers 1 en 2. Dat houdt in dat het gaat om mensen die niet-medische taken uitvoeren, als mensen wassen en huishoudelijke hulp.

Carinova heeft onder andere thuiszorglocaties in Raalte (De Hartkamp, de Kaagstraat, Blekkerhoek en Het Raan), Luttenberg (De Parel), Heino (Brede School en Dorpshuus), Heeten (Medisch Centrum Heeten), Wijhe (Het IJsselhuis), Olst en Lemelerveld.

Bij Carinova werken ongeveer 4000 mensen in de thuiszorg, woonzorg en huishoudelijke hulp. De zorgorganisatie werd in 2013 nog aangewezen als één van de vijftig beste grote werkgevers van ons land.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.