burgemeester springt touwtje in optocht

De Scouting Raalte en Wotniewat hebben dit jaar de eerste plaats in de wacht gesleept in de A-categorie van wagens. Daarnaast wonnen Van de Berg Lindenberg en de Bonkelaar ook eerste plekken in de wagencategorieën. Natuurlijk waren er ook een heleboel loopgroepen en prachtig versierde kinderfietsen.

Op de tribune was het redelijk druk. De pastoor, de dominee en burgemeester Piet Zoon deden het voortouw voor het dorsen. Het zag er vrij soepel uit. De burgemeester was voor de laatste keer en heeft het er nog flink van genomen. Als er iets geregeld moest worden, aanwijzingen voor een trekker die de scherpe bocht maar net kan nemen of om touwtje te springen bij een groep in de optocht, stond hij direct op.

Onze fotograaf Arnold Roolvink was aanwezig en schoot een boel mooie plaatjes. Kijk in het album bij dit bericht voor een sfeerverslag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.