buitenzwembad landgoed old heino open

Landgoed Old Heino aan de Zwolseweg 71a opent op vrijdag 29 augustus het nieuwe verwarmde buitenzwembad officieel geopend door kinderen van groep 8 van basisschool de Springplank uit Heino. Ook clown Bennie Bang, bekend van het Care4Kids Event dat jaarlijks op het Landgoed plaatsvindt, zal aanwezig zijn.

Aansluitend kun je genieten van een lunch voor slechts 7,50 euro per persoon. Voor meer informatie en reserveren is de receptie bereikbaar, van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 18:00 uur en op zaterdag tussen 9:00 uur en 13:00 uur via (088) 328 00 40.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.