bram en silvi winnen stoppelkids

Deze werd afgelopen donderdag tijdens de kinderoptocht gehouden. Beide teams kregen twee opdrachten. Het maken van een corsowagen en een foto-opdracht.

Uitgedost in kippenpakken en traditionele kledij hadden beide teams alles op alles gezet om de jury te imponeren met hun eigen gemaakte corsowagens. ‘Tokkie, tokkie, tokkie, twee StöppelkiPs in een hokkie’ van Mirte en Jade en de ‘Roalter Kuuk’ns’ wagen van Bram en Silvi maakten het allemaal niet makkelijker voor de jury. Daarna startte de optocht en die kreeg nog een extra dimensie. Het was namelijk niet alleen maar hun mooie wagen showen. Tegelijkertijd moesten de finalisten verstopte enveloppen uit het publiek weten te vinden. In deze enveloppen zaten foto’s met details van het evenemententerrein en Raalte centrum.

Het was rennen en racen tegen de klok om dezelfde plek terug te vinden en een identieke foto te maken. Uiteindelijk maakte de foto-opdracht de spanning nog groter. Het zorgde voor een gelijke tussenstand. Hun eigen gemaakte corsowagens moesten het verschil gaan maken. Een 8-koppige jury heeft punten gegeven en met maar slechts 1 punt verschil mochten Bram Pronk en Silvi Hoogeboom met de Stöppelcup naar huis gaan. Zij zijn de winnaars van de allereerste editie van Stöppelkids. De finale is terug te zien zaterdag 30 augustus op het Youtube kanaal van RTV Raalte en Stöppelhaene. Woensdag 3 september wordt de aflevering uitgezonden door RTV Raalte.

De link naar de youtube-uitzending: [youtube url="http://staging2.youtube.com/watch?v=w2a3VMWF1YI"]

De afgelopen maanden bracht het televisieproject van Lars Henning en Maaike Heethaar kinderen in aanraking met sport, geschiedenis, muziek en kunstopdrachten, met Raalte en Stöppelhaene als decor. De productie is in samenwerking met stichting Stöppelhaene, RTV Raalte en gemeente Raalte tot stand gekomen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.