boer prijzen winnen met pec went nooit

“Prijzen winnen met PEC Zwolle went nooit.” Dat was de eerste reactie van PEC-doelman Diederik Boer na de winst van de Johan Cruijffschaal. In gesprek met Toine van Peperstraten van FOX Sports glunderde de goalie van trots. “Het ging de laatste tijd nog wel eens over een troostprijs, maar voor ons is dit een échte prijs. Net als de winst van de bekerfinale.”

De kans zit er in dat Boer zijn laatste wedstrijd in het shirt van Zwolle heeft gekeept. Ajax zou namelijk interesse in hem hebben als tweede doelman. Over die geruchten liet Boer echter nog weinig los. “Ik heb de geluiden ook gehoord in de media, maar er is nog niets duidelijk.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.