blankvoort overijssels kampioen b springen

Martijn Blankvoort van de Heuvelruiters uit Luttenberg is afgelopen weekend Overijssels Kampioen in de B-klasse springen geworden. Blankvoort wist na een foutloze ronde én een foutloze barrage, bovendien de hoogste stijlpunten te behalen in de klasse B springen. Deze stijlpunten werden beoordeeld door gastjury Liza Tiebot.

Martijn won hierdoor met zijn E-pony Spitshoven’s Elexa MB de titel ‘Overijssels Kampioen 2014’ in deze klasse. Zijn zusje Merel Blankvoort was die dag eveneens goed op dreef met haar B-pony O’ Fields Landor MB. Zij werd reservekampioen in de klasse L van het springen. Zij reed een uitstekende dressuurproef met 197 punten in de eerste proef en 186 punten in de tweede proef en eindigde hiermee op de 3e plaats in de klasse L1.

Aan het eind van de dag zetten Martijn (dressuur) en Merel (springen) zich voor hun vereniging in voor het verenigingskampioenschap van Overijssel. Dit deden zij zeer verdienstelijk net als de andere zes ruiters van ponyclub de Heuvelruitertjes uit Luttenberg. Samen werden zij reservekampioen van Overijssel voor verenigingen en mogen op 30 augustus hun titel gaan verdedigen op de Nederlandse Kampioenschappen in Ermelo. Ook individueel zullen Martijn en Merel daar aan de start verschijnen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.