Home / archiefcentraal / bijzondere kerstpakketten van de parabool

bijzondere kerstpakketten van de parabool

Stiching de Parabool is alweer bezig met de Kerst, hoewel het nog volop vakantie is. Bij hen kun je namelijk je kerstpakket samenstellen voor al je medewerkers en daar willen ze je graag vast op attent maken.

Stichting de Parabool is een organisatie met kleinschalige woon-, werk- en dagbestedingslocaties in de regio Zuidwest Overijssel voor mensen met een verstandelijke beperking. Claudia Flameling: ‘‘In onze werkplaatsen en ateliers wordt dagelijks met veel plezier gewerkt aan mooie en kwalitatief hoogwaardige producten voorzien van eigen ontwerp. Met het kopen van je relatiegeschenk of kerstpakket bij ons, draag je direct bij aan de instandhouding van onze dagbesteding en daarmee aan het welzijn van onze cliënt’’, aldus Claudia.

Al jaren verzorgt De Parabool voor diverse bedrijven kerstgeschenken. ‘‘Wij hebben een selectie gemaakt van onze producten (zie bijlage). Met één telefoontje kun je een bestelling plaatsen en is het direct geregeld. Natuurlijk is het ook mogelijk om in overleg een compleet pakket samen te stellen specifiek naar jouw wens en budget’’.

Voor meer informatie kun je terecht bij Claudia Flameling via 0570 627973 of c.flameling@deparabool.nl

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.