beloning voor tip straatroof op echtpaar

Op zondag 27 juli beroofden twee jongemannen op de Aalvangersweg een 85-jarige vrouw met bruut geweld van haar sieraden. Hierbij viel zij met scootmobiel en al om. Ze kwam in de berm terecht, midden tussen de brandnetels. Ook raakte ze bekneld onder haar scootmobiel.

Haar 88-jarige echtgenoot werd hierop kwaad en wilde zijn echtgenote helpen. Hij werd letterlijk door één van de mannen in de sloot naast het fietspad geschopt. Hierna gingen de twee jongemannen er op hun scooter vandoor via het tunneltje aan de Hollewandsweg richting Zwolle Zuid.

Al eerder werd in Opsporing Verzocht kort aandacht besteed aan deze laffe straatroof. Dit leverde nieuwe informatie op maar heeft nog niet tot de oplossing van de zaak geleid.

De uitzending begint dinsdagavond om 21.15 uur op Nederland 1 en zal woensdag worden herhaald om 12.25 uur op Nederland 2.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.