Home / archiefcentraal / beachparty kpj boerhaar bbq en volleybal

beachparty kpj boerhaar bbq en volleybal

KPJ Boerhaar houdt zondag 10 augustus een beachparty met een verwarmd megazwembad, een beachvolleybaltoernooi, DJ eldorado, hamburgers van de grill en heerlijk gekoelde drankjes. Vanuit 13.00 uur is iedereen welkom.

Locatie is het parkeerterrein aan de Waterstaat 4 in Wijhe (voor het clubhuis van de KPJ). Opgave voor het beachvolleybaltoernooi kan voor 8 augustus via een mail naar schoenaker45@hotmail.com. Een team moet minimaal uit vier mensen bestaan.

Lees ook

Tijdelijk Holocaustmonument Levenslicht in Plaskerk

RAALTE – 2020 staat in het teken van 75 jaar vrijheid. Op 27 januari is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.